CPAP terápia

A CPAP, az angol Countinuous Positive Airways Pressure szavak kezdőbetűiből tevődik össze, amely folyamatos, pozitív levegőnyomást jelent magyarul. A CPAP készülékek, a szobalevegő folyamatos befúlyását biztosítják állandó pozítív nyomáson. A beteg számára nem zavaró mértékű túlnyomás a garatfalra fejti ki hatását, megakadályozva annak alvás alatti elzáródását, kóros mértékú beszűkülését, valamint meggátolja a lágy szövetek rezgését, amely a horkolási hangot adja.

Amennyiben Ön igényli, úgy lehetősége van kipróbálni a világon piacvezető ResMed cég automata CPAP készülékét 2 héten keresztül.

A próba után dönthet a legmodernebb készülékek megvásárlásáról, bizonyos feltételek teljesülése esetén TB támogatást is igénybe vehet. Partenreim az Elektro-Oxigén Kft. és a Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet Alvásdiagnosztikai Laboratórium.

Rendelésemen mindenről részletesen tájékozódhat, de addig is az interneten mérhetetlen mennyiségű információ áll az Ön rendelkezésére, barátunk a GUGLI :-).